Sherbimet

MARKETINGU DIXHITAL

Strategjia dhe planifikimi janë gjithçka. Sidomos kur bëhet fjalë për arritjen e qëllimeve të biznesit tuaj në internet. Nevojat dixhitale të konsumatorëve po ndryshojnë çdo ditë dhe njohuritë dhe ekspertiza jonë mund të ndihmojnë biznesin tuaj. Ne krijojmë strategji dixhitale inteligjente që funksionojnë për ju duke u angazhuar me audiencën tuaj të synuar, e cila ndihmon në drejtimin e shitjeve dhe shitjeve.

MARKETINGU I PËRMBAJTJES

Në Let’s Web ne mund të ndihmojmë duke krijuar dhe menaxhuar një plan strategjik të Marketingut të Përmbajtjes që tërheq, angazhon dhe mban audiencën tuaj të synuar. Në fund të fundit, ky lloj aktiviteti i synuar çon në një numër më të madh të njerëzve që vizitojnë faqen tuaj, rritje të rezultateve dhe më shumë shitje.

DIZAJNI I UEBIT

Dizajni i uebit dhe zhvillimi i uebit janë shtylla kurrizore e gjithçkaje që bëjmë. Ne projektojmë dhe zhvillojmë për pajisjet desktop, pajisjet mobile dhe pajisjet tablet. E gjithë kjo kërkon përvojë shumëvjeçare së bashku me aftësi dhe saktësi të madhe. Zgjidhjet tona të personalizuara, të bëra me dorë, bashkëkohore në internet janë ato që biznesi juaj ka nevojë dhe klientët tuaj po kërkojnë.

SEO

SEO ka të bëjë me të kuptuarit se si sillen klientët tuaj në internet. Pavarësisht nëse janë pyetjet e tyre të motorit të kërkimit, pajisjet që përdorin ose ku ndodhen fizikisht, fushatat tona PPC menaxhohen në mënyrë korrekte dhe ofrojnë trafik shumë të synuar menjëherë për biznesin tuaj. Fushatat PPC gjithashtu mund të ulen së bashku me strategjinë tuaj më të gjerë SEO.

KËRKIM ME PAGESË

Marketingu i kërkimit me pagesë mund të përfshijë Marketingun e Motorit të Kërkimit (SEM) ose Pay-Per-Click (PPC) në një numër platformash të tilla si Google Ads, Reklamat e Blerjeve të Google dhe Reklamat Bing. Synimi i konsumatorit, peizazhi, teknologjia dhe platformat vazhdojnë të evoluojnë. Pixel -et me përparësi kanë njerëzit, teknologjinë dhe qasjen e duhur për të siguruar që aktiviteti juaj i kërkimit me pagesë është në krye të inovacionit dixhital.

MEDIAT SOCIALE

Kujdesi për bizneset tuaja Media sociale ka të bëjë me të kuptuarit e tregut tuaj të synuar. Si mund të ndërveproni me ta dhe si bashkëveprojnë me ju është vendimtare nëse doni të jeni të suksesshëm në Mediat Sociale. Një strategji e rrumbullakosur mirë e mediave sociale e integruar plotësisht me strategjinë tuaj të përgjithshme të marketingut dixhital është ajo që ka të bëjë me mediat sociale.

A jeni gati

Per dicka fantastike?

Me kenaqesi i pergjigjemi pyetjeve tuaja ne kohe rekord per Shqiperine, brena 30 minutave